• 15
    iki takımda hiç hazır değil, iki takımında yıldız oyuncuları yeni katıldı takıma, savunmalar istenen seviyelerde değil. fenerbahçe'yi yayınlanan hazırlık maçlarında izlemiştim. gerçi 2 önemli oyuncularından(penny-angel) yoksunlardı ama özellikle pota altı savunmaları felaketti. rakipleri sürekli 2.şans sayıları elde etti. o maçlara bakarak çok ümitlenmiştim bu maçtan ama dün bizim eurolig maçımızda gördük ki, bizim pota altı savunmamızda da ciddi sıkıntılar var. oyuncular ligin henüz başında hazır değiller ama vasat bir eurolig takımına karşı bu kadar ekstra hücum şansı vermek insanın moralini bozuyor.

    derbide farkı takımların oyunlarından ziyade, bireysel performansların yaratacağını düşünüyorum. taurasi galatasaray forması altındaki ilk maçında inanılmaz bir başlangıç yaptı. fenerbahçe'ye karşı ekstra bir motivasyonla oynayacağını düşünürsek, maçta onun bireysel performansına çok fazla ihtiyacımız olacak. pota altında tina'ya çok iş düşecek, inş. çok iyi dinlenir şu 2 günde. bir türlü pota altına transfer ettiğimiz süper yıldızların yanına avrupalı iyi bir oyuncu transfer edemiyoruz.

    az hata yapanın, karşı tarafın hatasını daha fazla değerlendirecek olanın kazanacağı bir maç olacak gibi. umarım bu biz oluruz ve 1 hafta içinde basketboldaki 2.kupayı kaldırırız. başarılar takımımıza.

    düzeltme: 2 kupa dedim ama engelsiz aslanları unutmuşum. bir hafta içinde basketbolda 3 kupa. daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu olacak sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın