• 14
    http://www.internetspor.com/...-bilmiyor-97172.html

    --- alıntı ---

    g.saray başkan yardımcısı adnan öztürk arena'nın kopan çatısıyla için "abartacak bir şey yok. önemli bir durum değil" dedi.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    -stat çatısından kopan panel-

    adnan öztürk, iki gün önce türk telekom arena'nın çatısında kopan panelin 50 kilo ağırlığında olduğunu anlatarak, ''o panel maç yaparken olmasa bile otobana düşseydi, allah korusun çok ciddi faciaya sebep verebilirdi'' dedi..

    kendilerinden önceki yönetimin stadın çatısını kapatmaktan vazgeçtiğini dile getiren öztürk, ''geçen yönetimimiz güzel bir manevra yaptı. (daha sonra yapalım, şu anda paramız yok, bu parayla stadın içindeki eksikleri tamamlayın) dediler. inşaat firmaları da içerdeki eksiklikleri tamamladıklarını iddia ediyor. dün çatından bir panelin uçtuğu haberini medyada görüyorsunuz. ben çelik sektöründe yöneticilik yapıyorum, dolayısıyla çok iyi bildiğim bir konudur. sinek küçük ama mide bulandırır. bu tür yapılarda, fermuar gibi çalışan sistemlerde bir tane panelin uçması bile mideyi çok ciddi şekilde bulandırır. dolayısıyla iki gündür çok ciddi şekilde olayın araştırmasını, incelemesini yapıyoruz. hoş bir şey değil. bir tane panel 50 kilo ağırlığında, 12 metreye 3 metredir. o panel maç yaparken olmasa bile otobana düşseydi allah korusun çok ciddi faciaya sebep verebilirdi. dolayısıyla bu konuda bir şey olmaz demek durumunda değiliz.'' dedi..

    --- alıntı ---

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25721068
App Store'dan indirin Google Play'den alın