resim
Guus Hiddink
Görev:Danışman
Takım:De Graafschap
Yaş:77
Uyruk:Hollanda
  • 396
    başıma bir şey gelmeyecekse başarısız olduğunu düşünmüyorum.kamuoyunda beklenti büyük olduğu için bu kadar eleştiriliyor, milli takım bugüne kadar tarihinde 1.ci çıkmamış böyle diye bir daha çıkmayacak diye bir şey söylemiyorum ama gerçek bu.

    azerbaycan ve kazakistan gibi zayıf rakipler karşısında zorlansakta asıl rakiplerimiz karşısında içerde galibiyet aldık ve deplasmanda yenilmedik bunlar tesadüf değil,hiddink türkiye'yi artık o coşkulu futboluyla değil ama turnuvalara devamlı katılan belli bir kotası olan bir takım olarak düşünüyor.buna en önemli örnek almanya maçlarından önce devamlı onların daha güçlü olduğu yenmemizin zor olduğu gibi açıklamalar yapması vs.. kendi dengimiz takımları yeniyoruz ama üstümüzdeki takımları yenmemiz zor.

    önümüzde iki seçenek var,ya eskiden olduğu gibi 10 senede bir turnuvalara katılan, coşkulu, büyük takımlara kök söktüren bir takım veya turnuvalara devamlı katılan isviçre hırvatistan gibi çok büyük başarılar yakalamasada büyük organizasyonlarda devamlı yer alan, ekol olma yolunda ilerleyen bir takım.bence hiddink ikinci şıkkı seçmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın