• 3
    kuraya katılması muhtemel takımlar şunlar olacak gibi görünüyor; a grubundan biz katılacağız. b grubu irlanda cumhuriyeti*, c grubu bir sürpriz yaşanmazsa sırbistan, yaşanırsa estonya, d grubundan bosna-hersek*, e grubu isveç, f grubu hırvatistan, g grubu karadağ, h grubu portekiz ya da danimarka ve ı grubundan da çek cumhuriyeti.

    bunlardan hangisi en iyi ikinci olup doğrudan gidecek bilmiyorum ancak bizim olamayacağımız kesin.play-off kurasında seri başı uygulaması olacak. kaderimiz şu an biraz slovenya-sırbistan maçının sonucuna bağlı gibi. sırbistan grubu ikinci bitirmeyi başarırsa biz play-off kurasında seri başı olamayacağız sanırım. bu da demek oluyor ki playoff'daki rakibimiz isveç,hırvatistan,sırbistan,portekiz gibi takımlardan biriyle karşılacağız demektir. kendi sahasında azerbaycan gibi kazakistan gibi takımları yenerken götü çatlayan milli takımımız o zaman ne yapacak göreceğiz.

    edit; h'den portekiz geldi,c grubunda sırplar yenik estonya gelir oradan. d'den de şu an ki skorlara göre fransa gelecek. en iyi ikinci isveç olacakmış. o zaman fransa,portekiz,hırvatistan ve çek cuumhuriyeti seri başı olacaklar fifa sıralamasına göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın