resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 103
    oldum olası beğenmem. iyi hoca sanılmasını sağlayan iki hamlesi vardır. 1- sezon başı takımı erken forma sokar. takım ilk 5-6 hafta çok iyi oynar, daha form tutmamış rakiplerine karşı. bunun parsasını toplar sonra zaten bir sorun çıkar, ayrılır. 2- rakip orta sahayı geçtiği an kartlık denecek sert faullerle rakibin atağa çıkması engellenir. böylelikle oyunu rakip sahada oynasa da hiç bir zaman kendisine bunun yapılmasını izin vermez.

    adamın tüm futbol yalanı-dolanı bunun üzerinden giderken çok da beğenilir kendisi. yukarıda belirttiğim ilk maddenin direk etkisi vardır bunda. ersun yenal'ın baştan sona, 1 sezon başında kalacağı hiç bir takıma gram katkısı olamaz. hatta takımda çöküşe de neden olacaktır.

    kovulmasında da farklı nedenler arıyorum. (tff'yi az çok bildiğimizden). tahminimce bir kulüpten teklif aldı, kasım gibi o kulüpte göreve başlayacak. tff yetkilileri de "ersuncuğum sen istifa etme, biz seni kovalım. ki 2 milyon tazminatın var onu da alırsın beraber yeriz" demiştir. şimdi böylelikle 2 milyon € civarı bir tazminatı da hesabına katacaktır.

    geçmişte şike yaptığını teşvik aldığını herkes biliyor. yalancı olmasına rağmen kendisi bile baskılara direnemedi ufak ufak açıkladı bunu. böyle bir adamın rahatça gezdiği ama onun yaptıklarını ortaya çıkaranların piyasadan silindiği bu ülkenin futbol piyasasında "allah yolunu kapatsın!" demekten başka bir şey gelmiyor elimden!
App Store'dan indirin Google Play'den alın