resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6042
    "aaa arda'ya laf sokma senlikleri baslamis yine" dedirten futbolcudur. hadi durmayin.. bir laf da siz cakin. cogu konu bayatlamis da olsa tekrar hatirlatmak icin listeleyelim.

    - sinema kapatti
    - sevgilisi tatil bidi bidi domuz gribi
    - kotu kaptan, gemiyi terk eden fare
    - bizi satti
    - emre ve acun'un kankasi
    - zaten fener'e gidecek
    - fener maclarinda bizi satti
    - butun sezon yatti
    - milli maclarda oynayip galatasaray'a bir sey vermedi
    - milli takimdan bonus para kazanmak icin sakat sakat oynadi
    - simarik, gorgusuz, kibirli..

    valla 1 dakikada bu kadar aklima geldi gardaslar. siz o yaratici beyninizi kullanip yeni seyler de uretebilirsiniz elbette.

    sadece sunu diyicem, arda'ya saldirmak icin hazirolda bekleyen ne kadar cok insan varmis? ama arda da sunu bunu demis demeyin bana. bu kadar tepki hatta tepkiyi gectim hakaret bile gitmesinin ne kadar dogru oldugunu kanitlar gibi. ben de kizginim arda'ya yanlis zamanda gittigi icin. ama burada yazilanlari okudukca iyi ki gitmis diyorum. bir an icin antu okuyorum falan sandim. bir sey diyeyim mi? arda fenere gidecek diyorsunuz ama cogunuz fenerliler gibi konusuyorsunuz. arda'nin iyi zamanlarinda "balon yaa.. simarik.. 5 para etmez.. birkac seneye soner, anadoluda oynar" diyen fenerliler gibi konusuyorsunuz. iyi ki gitmissin arda. elbet bu takima geri doneceksin. tum kalbimle inaniyorum. bazilari fenere gitse de orgazm olsak diye beklese de bosuna bekliyor onlar. ulan fenere gitmesini ne kadar cok istiyormusunuz? afedersiniz bir yerinize bir sey mi sokacaksiniz gidince? arda sizin icin degil size ragmen galatasaraya geri donecektir.

    ha boyle yersiz konusmasi bizi uzuyor. dusmanlarini ortaya cikariyor. keske bunun farkina varsa.

    edit: en cok ofsaytlanan 1. entryim olmustur. ne tesaduf ikincisi de yine bir arda turan entrysiymis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın