resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6029
    eeeeh. yeter artik gina geldi. konustugu kadar futbol oynasaydi, aglayip sikayet ettigi kadar liderlik etseydi simdi zaten atletico'da degil baska yerlerde olurdu. kendi gitti, kovulmadi ki. oyle bir ego var ki, arkasindan kimse hungur hungur aglamadigi icin bozuk taraftara. kewell'un, nonda'nin ve sadece bir sezon oynayan keita'nin gidisine uzulenlerin sayisi, kendisinin gidisine uzulenlerden daha fazladir eminim. nedenini de kendi dusunsun.

    bir de sorsun bakalim kendine ya da akil hocalarina. kendisinin galatasaray'a mi donusu daha cok sevindirir taraftari yoksa keita'nin mi? hayir, kendi kendini arena'da yuhalatirmaya mi calisiyor? anlamadim ki. bir taraftar grubu bu kadar da tahrik edilmez ki.

    sen gittin, yikilmadik, daha dik durumdayiz, arkandan da kararlar baglamadik, kusura bakma! bir efsane olamadin, olamayacaksin.

    seni kaptan yapan adnan polat yonetimi. onlarin da kararlarinin ne kadar yerinde oldugunu yakin tarihimiz herhangi bir yoruma gerek birakmadan ortaya koyuyor. arda turan'in kaptanligi, polat yonetiminin kotu kararlar zincirinin halkalarindan bir tanesidir.

    kagittan kaptan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın