• 22
    iktidar yanlısı olduğu iddia edildiği için akp'den nefret eden galatasaraylısı fenerbahçelisi,haberin içeriğine bakmadan, gazetenin misyonunu bilmeden bu gazeteye giydirmektedir.

    nedense spor bakanının ve tayyip erdoğan'ın bacanağı göksel gümüşdağ'ın bulunduğu federasyonun şikeyle ilgili yasanın hafifletilmesi çalışmaları ve ellerinde olsa şike yapan takımın küme düşürülmesinin önlenmesiyle ilgili çalışmaları görülmeyip, bu gazetenin fenerbahçe aleyhinde yaptığı haber hükümet yanlılığına veriliyor.

    bazı gerçeklere artık gözümüzü kapamayalım. bu gazete şike soruşturması boyunca spor bakanlığının (yani hükümetin) ve federasyonun bizi çılgına çeviren bütün çalışmalarını eleştirdi. bahsi geçen haberde de aynı tutumu sergiliyor.

    spor bakanlığı hükümetten bağımsız bir kurum sanki. spor bakanlığı bir yandan aziz yıldırım'ı kurtarmaya çalışırken bazı mal fenerbahçeliler gibi hala hükümetin aziz yıldırım'ı bilerek içeri tıktığına inanın siz. hala bir antucunun uydurduğu helikopter ihalesi olayına inanın suat kılıç fenerbahçeyi ve aziz yıldırım'ı kurtarınca da yine sallarsınız böyle cesur haber yapanlara.

    nedense şike yaptığı neredeyse ıspatlanmış, cumhuriyet savcısının uefa'ya elimizde çok ciddi deliller var diyerek şampiyonlar liginden men edilen bir takımın türkiye liginde küme düşürülmeyip hala şampiyonluk mücadelesi vermesi, ve lider olmasını hazmedemeyen habercilerin haberleri bize batıyor ama bu takımın hala süper ligde oynaması ve lider olması bize batmıyor.

    tebrik ediyorum hepimizi.

    söylenecek başka birşey yok....

    ayrıca sözü geçen haberin tamamı:

    http://gokhanerkus.wordpress.com/2011/10/

    biri bana bu haberde ibb'nin şike yaptığının ima edildiğini bile ıspatlasın fenerbahçe forması giyip kadıköyde gezerim. ayıptır yahu bu kadar mı cahiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın