resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 919
    kulübümüze ilk kez geldiği 1990lı yıllarda adnan polat yönetimdeydi ve onun isteği dolayısıyla galatasaray camiası ile tanışmıştır. son derece soğuk bir insan, transfer başarıları yok denecek kadar azdır.

    fos transferlerin adamı olmakta üstüne yoktur. leo franco'dan mı başlayalım, junichi inamoto mu? yoksa ahmed barusso mu? peki carrusca? serdar özkan, mehmet batdal, ali turan gibi attığı son kazık transferlere ne demeli? kulübün paralarını resmen çöpe atmıştır.

    istanbulspor'un başkanı olduğu dönemlerde pis işleri vardı.* fenerbahçe'ye satılan oyuncuların tahsilat makbuzları ortada yoktur. istanbulspor'da iken futbolculara galatasaray'ı yensinler diye teşvik primi veren bir kişidir kendisi. gelin görün ki bu adam zamanın* galatasaray futbol şube sorumlusuydu.

    bu adamın galatasaray'da çalışması bir utanç kaynağıdır. görevde kaldığı her yıl galatasaray'a zarar vermekteydi. neyse ki kurtulduk. samsunspor'da başarılarına devam etmesini diliyor ve florya'nın önünden asla geçmemesini umut ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın