resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5966
    galatasaraydan defolup giderken evim dediği floryada değil de ortaköyde bir restaurantta düzenlediği, üzerinde bir arma olmaksızın, emre abisinin adını ağzından düşürmediği basın toplantısının ardından benim için bitmişti. oynadığı oyuna sevinirim ama asla galatasarayın çocuğu olarak gurur duymam diyordum. nihat kahveci real sociedadda bizi her attığı golde nasıl sevindirdiyse en fazla o kadar sevindirir diyordum. ama gittiğinden beri öyle lüzumsuz öyle kışkırtıcı konuşuyor ki hayretler içinde kalıyorum.

    ulan arda bari biraz adam olsaydın da sana destek çıkmayan galatasaray taraftarının fenerbahçeden daha çok nefret ettiği seni türkiyeden yollayan türk spor basınına bari gittikten sonra s.ktir çekebilseydin. hiç değilse o kadar adamlık gösterseydin. bu adamlar senin sevgiline karşı mı kışkırtmadı senin camiaya layık görmediğin galatasaray taraftarını yoksa aldığın paraya giydiğin pantolona mı. biraz gururun olsaydı kuyunu kazan o yavşakların suratına tükürür öyle defolur giderdin ülkeden ama yapamadın hala o b.k yuvasına bizi şikayet ediyorsun.

    iyi ki gitmişin be. seni takip edip galatasaraylı olacak çocuklar vardı. onlara çok yanlış galatasaray öğretecektin çok. allah onları korumuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın