• 124
    hala çaylak olduğum için belki çok anlamı olmayacak ama sadece tribünden görülen bazı olayları yazmak istiyorum:

    -maçın başlarında kadınlara ayrılan bölümle ankaragücü taraftarı arasında bi sıkıntı yaşandı ve görevlilerle bazı konuşmalar sonucu saha içinden bizim tribüne çoluk çocuk kadın baya kişi girdi, hatta bundan fırsatı bulup ankaragücü tarafından izleyen galatasaraylı bazı erkekler de koşarak kaçıp geldiler yanımıza. baya hoşuma gitti görüntü, özellikle kadınlar bizim tribüne gelirken sevinçli bir şekilde bize el sallamaları görüntüsü.

    -barosun penaltısından önce euroleague haberi gelir gelmez barostan önce oktay mahmuti diye tezahürat yapmamız çok ama çok güzeldi. bir de 'bu sene baskette tarih yazalım' tezahüratını söylemeyi hep çok istiyordum, malum ankarada olunca pek söyleme şansım olmuyo *. tezahüratlar nası duyuldu ekran başından bilmiyorum ama baya iyiydik tribünde bence çünkü uzun yıllardır bu kadar çok farklı beste söylediğimiz maç olmuyodu.

    -son olarak maç sonunda stadın boşalmasını beklerken bi tezahürat sırasında bi kişi aşağı düştü sanırım, sonrasında ambulans geldi götürdü çocuğu. ama özellikle ambulans isteme sırasında polislerin gereksiz yere sert çıkışmasını anlayamadım. umarım bir şeyi yoktur renktaşın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın