resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1338
    hakan balta için ilk sezonunda real madrid'e koy oynar demiştim; zaten başlıktaki ilk entrylere bakıldığında genel kanının kendisinin çok iyi bir sol bek olduğu yönünde ifadeler içerdiği de anlaşılıyor. ne var ki son 2.5 sezondur o ergün penbe nin veliahtı, sinirleri alınmış, yerinde müdahaleler yapan ve sol kanadı kapatan hakan balta gitmiş, yerine kim olduğu anlaşılmayan, koşamayan, hata üstüne hata yapan, olur olmaz pozisyonda agresiflikte tavan yapan bir adam gelmişti.

    futbolda yetenek ve oyun görüşünü alamazsınız, içinizde varsa vardır. öyle löp demeye gitmez. dolayısıyla herkese evet balta kötü ama bunun sebebi kabiliyetsiz olması değil, psikolojik bir sıkıntısının olması diyordum.

    sezonun başlamasıyla biraz olsun eski günlerine dönen bir hakan balta var. artık 4 yaş daha yaşlı olduğundan o performansı gösterir mi? sorusuna cevap vermek hem zor olur, hem de verilen her cevap muhtemelen yalan olur; ancak şu haliyle bile çağlar birinci -ki kendisinden çok ama çok umutluydum- den çok daha iyi sol bektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın