• 3909
    maç başlıkları altına yazılan iddaa tahminleri/istekleri gördüğümüz üzere bazı çevreler tarafından tepki ile karşılanmaktadır. maç hakkında yorum yapabilmek için, düşünmemiz gerekir, düşündükten sonraki yazdığımız entry da dolayısıyla düşüncelerimizden meydana gelir. sözlük kurallarına aykırı bir durum olsa zaten moderasyon el atar. bu yüzden bazı yazarların kendilerini aşarak hakarate varan entry'lar girmesi çok yanlıştır. bu sözlük herkesin kendi keyfine göre değil, sözlük anayasasına göre yönetilir. benim de hoşlanmadığım, sevmediğim, istemediğim bir çok durum olmasına rağmen, kurallar gereği bir şey yapılmayacaksa katlanıyorum, çıkıp da hiç bir zaman hiç bir yazara hakarete varan yazılar yazmadım. bu sağduyuyu da ben gösteriyorsam tüm yazarlardan karşılık olarak beklerim.

    gelelim iddaa kokan entry'lara. yazar arkadaşlarımız bu tip entry'ların çoğalmasından açıkçası bokunun çıkarılmasından rahatsız. bu böyle devam ederse ki edecek gibi görünüyor, belli zaman sonunda çok büyük bir kirlilik oluşturacaktır.

    kendim dahil olmak üzere iddaasever yazarlara buradan çağrım, gelin maç başlıkları altına artık iddaa tahmin ve isteklerini yazmayalım. bunun yerine;

    (bkz: galatasaray sözlük iddaa dayanışması)*
    (bkz: iddaa topluluğu)
    (bkz: doktor sagbirakmayan ile iddaalıyız)*
    (bkz: sözlükçülerin iddaa kuponları)

    yukarıdaki başlıklar yeterli gelmezse, yeni bir başlık açalım, o başlık altında iddaa ile ilgili entry'larımızı yazalım, okumak istemeyen yazarlar da tıklamaz, bu kadar basit.

    tanım: sağduyulu sözlük yazarları kadar, sağduyusuz sözlük yazarlarının da olduğu yer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın