• 1
    galatasaray'ı galatasaray yapan değerlerimize sahip çıkmak için planlanmış güzel atraksiyondur.

    --- alıntı ---

    kulübümüzün yeni uygulamasına göre, aslantepe'deki her maçımız, şanlı tarihimizde kendisine özel yer edinmiş bir efsanemize adanacak. geçtiğimiz hafta metin oktay ile başlayan efsanelere saygı günleri, 26 eylül 2011 pazartesi günü oynanacak eskişehirspor maçında unutulmaz teknik direktörümüz jupp derwall ile devam edecek.

    efsanelere saygı günleri, 2011-12 sezonunda ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena'da oynayacağımız tüm maçlarda devam edecek ve gerek aramızda olan gerekse kaybettiğimiz galatasaray efsaneleri'nin isimleri, arena'da hep bir ağızdan haykırılacak.

    ayrıca galatasaray'ın 10 yıldır her iç saha maçında yayınlanan maç günü dergisi de kapağını haftanın efsanesine ayıracak. birçok galatasaraylının koleksiyonunu yaptığı maç günü dergileri, böylece bambaşka bir koleksiyon niteliği kazanmış olacak.

    metin oktay ve jupp derwall'in ardından, ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena'daki maçlarımızda bu sezon aşağıdaki isimlere saygı duruşunda bulunulacak:

    ali sami yen, turgay şeren, nihat bekdik, ulvi yenal, mehmet leblebi, "boduri" vafiadis nikolaos, naci özkaya, eşfak aykaç, gündüz kılıç, bülent & reha eken, isfendiyar açıksöz, suat mamat, coşkun özarı, cevat prekazi, hakan şükür

    --- alıntı ---

    dipnot: simoviç, kalli, bülent, popescu, ve illa ki hagi herhalde seneye onurlandırılacaktır. yoksa bu isimlerin es geçilmesi demek büyük sıkıntı demek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın