• 18
    milli takımımızla birlikte italya'yı desteklediğim turnuvadır ve katenaçyo matenaçyo ne olursa olsun, kupayı hak eden takım italya olmuştur. final maçında* 1-0 italya öndeyken del piero yüzde bir milyonluk 2 tane gol kaçırmış, fransa beraberlik golünü 3. uzatma dakikasının son anında, hatta süre bittikten sonra son atakta atmıştır.

    milli takımımızla ilgili hatırladıklarım ise; bu turnuvada hocamız mustafa denizli idi ve turnuva öncesi fenerbahçe ile anlaşmıştı. 4 sene üst üste lig şampiyonluğunu uefa kupasıyla taçlandırmış galatasaray'ın önemli futbolcularını oynatmıyor, ilk onbire 5 galatasaraylı alırsam 5 de fenerli alıyım şeklinde basit hesaplar yapıyordu. uefa şampiyonu takımın hakan ünsal, suat gibi formda oyuncularının yerine ligi şampiyonun 18 puan gerisinde ancak 4. bitirebilmiş fenerbahçe'nin abdullah, tayfun korkut gibi formsuz futbolcularını oynatıyor, kötü giden bir maçta yedek oyuncuları 65. dakikada ısındırmaya başlatıp 85. dakikada oyuna alıyordu. arkasından az sövmedik bu turnuvada.

    mustafa denizli'ye rağmen belçika'yı yenip çeyrek finale kalmıştık, hatta yine ona rağmen çeyrek finalde turnuvanın en iyi takımlarından portekiz'i az kalsın eliyorduk.* arif penaltı kaçırmış, alpay kırmızı kart görmüştü. şenol güneş kompleks yapmayıp aynı aslanları 2 sene sonra oynattı, sonuç: dünya 3. lüğü...
App Store'dan indirin Google Play'den alın