resim
Milan Baroš
Takım:FK Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 2702
    21 eylül 2011 kardemir karabükspor galatasaray maçında son 3 yılın özetini çıkarmıştır bir pozisyonla:

    şöyle ki; maçın 90. dakikasında rakip yarı sahasının ortalarından karabüklü bir oyuncunun topa elle müdahelesi sonucunda bir serbest vuruş kazanıyoruz. hakem serbest vuruşu verince karabüklü bir oyuncu topa vurarak taca doğru gönderiyor. bizim takımdan kimse topa hareketlenmiyor. baros ise görev yerine yani rakip ceza sahasına doğru giderken, topun gittiği tarafa yakın olan hakan balta'ya "topu alsana" diye işaret yapıyor. bunu gören hakan balta baros'u umursamıyor ve yürümeye devam ederek serbest vuruşun kullanılacağı yere doğru ilerliyor. baros da bu hareketin üzerine hiç bir tepki vermeden bir anda depar atarak topa doğru koşmaya başlıyor ve topu alarak serbest vuruşu kullanacak olan selçuk inan'a veriyor.

    son 3 yıldır neden başarısız olduğumuzun özetidir bu bana göre. bir yanda varını yoğunu ortaya koyan, sakat sakat bile olsa sahaya çıkıp kendini harap eden futbolcular; diğer yanda futbolcu görünümlü, gamsız, umursamaz elemanlar...

    ancak basında bu gamsız arkadaşlar yerine, diğer gruptaki futbolcular eleştiriliyor sürekli. işin kötü tarafı kendine taraftar diyen bazı kişiler bu oyuna geliyor ve baros gibi canını dişine takarak oynayan az sayıda futbolcumuza saldırıyor.

    söylenecek pek bir şey yok. başarısızlığın sebebini çok dışarlarda aramayalım bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın