• 78
    bildiğiniz gibi dün itibariyle yeni başkanı yıldırım demirören olmuştur. bu adamın seçilir seçilmez verdiği ilk beyanat ise "küme düşürülme cezasının kaldırılmasını talep ettik" şeklinde oluyor. yıldırım demirören'in bu açıklamaları yaparken unutmaması gereken klüpler birliği başkanlığından çok şike iddialarıda adı geçen, asbaşkanı ve teknik direktörü tutuklu yargılanan bir kulübün başkanı olduğudur. soruşturmanın ilk günlerindeki bütün o kupa iade işleri, çarşının afili şike açıklamaları falan hikaye miydi? diye sorarlar adama.

    işin bir diğer boyutu bu açıklamanın basında doğru dürüst haber olmaması. şu açıklama ortalama bir avrupa ülkesinde yapılsa yer yerinden oynardı...

    demirören'in bir diğer ilginç açıklaması; "bu konu hakkında 18 takım arasında görüş birliği var" şeklinde oldu. bu takımlar arasında galatasaray da var ve bu konuda bizim klübümüzden henüz bir açıklama gelmemiştir.

    federasyon, klüpler birliği, spor bakanı vasıtasıyla hükümet, bu konuyu zamana yaymaya çalışıyor. yavaş yavaş açıklamalar yaparak kamu oyunu alıştırmaya çalışıyorlar. milleti enayi zannedenlerin önünde bu şike soruşturması turnusol kağıdı gibi duruyor.

    galiba we want clean football'un 2. aşamasının zamanı geldi...

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın