• 73
    aslında çok farkında olmasak da sezonun en kritik maçlarından birisi. evet şu an yeni sezondayız, daha ligin başı ancak bizim takım hala geçen sende kalmış bu çok net belli. takımın kendine güveni hala yok, akıllar hala geçen senede, tutukluk hala geçen seneki gibi. karabükspor maçı öyle önemli ki gelicek galibiyet eskişehir maçını takımın iple çekmesine neden olacak.

    geçen seneden beri bir türlü bi seri yakalayamadık, gelecek olan galibiyet seri demek, deplasmanda maç kazanmak evindeki maça güvende gitmen demek. evet eğer başka bir sezonda olsaydık puan kaybetsek bile illa ki telafisi olur derdim ama öyle değil. çünkü takımın telafi yapması için şu seriyi bir an önce yakalaması, geçen sene o yerlere vuran özgüvenini geri kazanması lazım.

    kısacası biz farkında olmasak da hani final niteliğinde maç derler ya, aynen öyle bir maç. galatasaray'ın bu sezona başlama, kendisini yine "şampiyon adayı" olarak görme maçı. evet biz takımımızı şampiyon adayı olarak görüyoruz ama mühim olan futbolcuların bunu görmesi, daha doğrusu inanarak farkına varmaları.

    bunun farkına varıp, özgüvenlerini kazandıkları zaman kötü oynasak da hani o "galatasaray forması ile kazandı" klişesi geri dönebilecek.

    haydi aslanlarım, allah yardımcımız olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın