resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 2667
    sahaya dizilişimiz,formsuzluğu,güçsüzlüğü ve yanında oynayan oyuncular faktörlerinin birleşmesinden dolayı şu an kötü gibi gözükmektedir.tamam eski günlerinden uzaktadır ama sanıldığı kadar da uzakta değildir.yani baros eskiden de tek başına 2-3 kişi çalımlayıp doksana çakmazdı.

    baros'un iyi olduğu zamanlara bir bakalım;

    skibbe dönemi,yani geldiği sene.arkasında lincoln,solunda uzaktan sert şutlar çeken ve o zamanlar formda kewell,sağında genç yetenek arda.top 3.bölgeye ulaştığında bir şekilde pozisyon üretiliyor ve gol geliyordu.baros özellikle de lincoln ile çok iyi anlaşıyordu.ön direkte attığı golleri unutmak mümkün değil,zaten gol kralı da oldu o sezon.

    geldik rijkaard dönemine.o lanet sakatlığa kadar yine gol krallığının en büyük adayıydı.solunda arda,sağında keita,arkasında da elano.orta saha da yine sıkıntı vardı ama 3.bölgede yine çok üstündük,özellikle keita'nın bireysel becerileriyle bile bir çok gol attı.sakatlıktan döndüğü dönem de dahil.bir kasımpaşa maçıydı yanılmıyorsam keita sıfıra inip kesmişti,baros da yazmıştı.

    rijkaard'ın 2.senesi.zaten sezona sakatlıkla başladı baros.takımda iyi oynayanlar satılmış,takım karpaty gibi galatasaray'dan kat be kat zayıf bir rakipe elenmiş,ilk 2 hafta kaybetmiş,kısacası takımda tam bir kaos hakim.baros'ta da artık iyiden iyiye sakatlıklar nüksetmeye başlamış ve haliyle de maç eksiği,kondisyon eksiği ve güçsüzlük olarak geri dönmüştür.baros dönüyor,3 gol atıyor.tam toparlandı diyoruz,maç içinde sekmeye başlıyor.bunun da tek sebebi kendisinin fazla zorlanmasıdır.üstüne binen yüktür.

    baros eskiden rakip defansı gerçekten yıpratırdı.eski gücüne ulaşır mı bilemem ama en azından ulaşana kadar rakip defansların onu daha da fazla yıpratmasına izin vermemeli fatih hoca.samsunspor maçında 2. golün gelmesini sağlayan rakip defansın dengesini bozacak koşuları yapacak oyuncuların oyuna girmesidir.sercan iyi dribbling yapan bir oyuncudur,fizik durumu da gayet iyidir.

    muhtemelen ilk 11 de elmander başlayacak ama 4-3-3 sisteminde tek forvet olarak başlarsa o da baros'tan farklı çok fazla bir şey yapamayacaktır.belki uzaktan şut çeker daha farklı olarak.işte bu yüzden 4-4-2 oynamalıyız.ya da 4-3-3 teki sol ve sağ açığımız defansın dengesini bozabilmeli.samsunspor maçında eğer 4-4-2 oynarsak ve sercan ile baros yan yana başlarsa baros'tan gol ve beğeni toplayan bir oyun bekliyorum.sonradan girerse de defans yorgun olacağından yine iyi izlenim bırakacaktır.

    bir de baros'a sık sık ara pas atılmalıdır.pozisyon bilgisi ve sezgileri gayet iyidir,son vuruşları da ortalamanın üstündedir.şimdilerde pek ara pas atan yok*.umarım ara transfer döneminde hücum gücü yüksek bir orta saha oyuncusu takımımıza takviye edilir.bu da girdiğimiz pozisyonu ve attığımız gol sayısını artıracaktır.

    kraldır.taraftarı ve takımını sever.kaybetmeye tahammülü yoktur.sabredilmelidir,form tutarsa eğer ki tutacaktır;gol krallığının yine en büyük adayıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın