• 16
    llk durakta inmek cidden komik oluyor, herkesin heyecanla geri dönmesi de aynı şekilde.önlem alınmaz ise metroda birgün gerçekten ciddi bir problem yaşanacak.maça gidilirken yapılan tezahüratlarda zıplamalar ve etrafı yumruklamalar tehlikeli boyuta gelmeye başladı.

    dün oynanan bursaspor maçından sonra bir kaç nokta daha eklemek istiyorum;

    - ben maçların neredeyse tamamına eşim ile birlikte gidiyorum, dün akşam bir kez daha bu kararımı sorgulamak zorunda kaldım.ne yazık ki insanlar baynların, yaşını başını almış insanların olduğu istasyonda hiç sıkılmadan küfür etmeyi marifet sanıyorlar.bunu yaparken yine malesef ki ufacık dahi olsa bir utanma belirtisi yok.

    - dün yine ilk kez maçtan sonra(ki neredeyse ilk defa maçın bitmesini bekledim) çok rahat bir şekilde staddan ayrıldım.maça gelen seyirci sayısı 35.000 küsür olarak açıklandı ama yine de herhangi bir yoğunluk yaşanmadan metro ile eve dönebildim.acaba erken çıkmak daha mı kötü oluyor?

    - dün yağmur sonrası metro girişinden nerdeyse ilk kat inişine kadar heryer sırılsıklam olmuştu.metro şehircilikte gelişmişliğin en büyük simgelerinden biridir.bu tip havalarda iki ya da üç extra görevli ile bu sorunun çözülebileceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın