• 3229
    sezonun ilk maçında dolduramadığımız stat. bu durum bana çok utanç verici geliyor.

    yahu takımın sezonda ilk kez evinde oynayacak, ilk maç yenilmişiz moral lazım, yeni transferler seninle buluşacak, fiyatlar da şöyle eski maçlara bakacak olursak o kadar da pahalı değil, nasıl olur da bu stadyum dolmaz aklım almıyor. 15 milyonluk şehirde, haftasonu akşamı takımını izlemek için 50.000 kişi stada gelmiyorsa orada sıkıntı var.

    kimse maval okumasın; zamanı, parası, fırsatı olup da istanbul'da yaşayan ve maça gitmeyen taraftar ben galatasaraylıyım demesin amk.

    benim içim gidiyor lan evimizde oynanan her maça. ankara'da yaşayan, bir memur emeklisinin oğlu öğrenci genç olarak her iki haftada bir hesap kitap yapıyorum "ulan trenle gitsem, en ucuz biletten alsam sabahına geri dönsem mır mır mır" diye. para denkleştirebildiğim zaman da gidiyorum. zaten bu sene avrupa maçı yok, kupa maçları desen azaltıldı, takımını görmek için ne zaman gideceksin? geride kaldı 17-18 maç.

    ulan o kadar laf ettim de 5. hafta ankaragücü maçını kaçırırsam fena koyar. bu aralar acayip yolsuzum. iddaa desen o da tutmuyor. neyse bakıcaz artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın