• 3222
    son olarak dün 18 eylül 2011 galatasaray samsunspor maçı nedeni ile gittiğim ve özellikle ulaşım konusunda herhangi bir şey yapılmayacağını bildiğimden * çekilen eziyetin kısacık da olsa bir kısmını kameraya aldım. buyrun siz de izleyin.

    bu görüntüler maç bittikten sonra 10-15 dk kadar stadyumda oturup, ardından güney tribün kale arkasından ana giriş kapısına yürüyüp, orada 3-5 dk. bekledikten sonra yaklaşık 20 belki 30 dk. kadar daha uğraşıp (girişteki açılıp kapatılan kapı ve metro giriş/çıkış kapısı önündeki turnikeleri geçmek için) metro girişine ulaşıldıktan sonra çekilmiştir. bu arada stadın tam dolmadığı (kombine sahipleri bile maça gelmiyor ulaşım yüzünden), bir çok kişinin de sırf bu yüzden stadı 80. dakikadan itibaren terk etmeye başladığı düşünüldüğünde asıl izdihamın hatta izdihamın olmadığı dakikalar bunlar.

    http://gss.gs/Ks
    http://gss.gs/vt
    http://gss.gs/zA
    http://gss.gs/Li
    http://gss.gs/Rv
    http://gss.gs/IT

    kale arkasındaki tel örgüler ise özellikle ilk 6-7 sıradan kombine alanlar için tam anlamıyla facia. bunun üzerine çok fazla şey yazılır aslında ya, ben yine de yorum yapmıyorum. belki ileride düzelir ama şimdilik görüntüler konuşsun.

    http://gss.gs/PK
    http://gss.gs/qn

    not: ilk beş video (merdivenlere ulaşmaya çalışırken) kol ağrısından aralıklarla çekilmiştir, altıncı video ise kaç kat olduğunu hatırlamadığım dar merdivenlerden bir görüntüdür, zira habire merdiven çıkıldığından görüntü aynıdır genelde ve çık çık bitmez. ayrıca çekimler esnasında etraftan duyulan küfür veya diyalogların şahsımla alakası yoktur. adı üstünde etraftan duyulan yani kaydedilen seslerdir.
    küfür etmek iyi bi'şey değildir, doğru ama ettirmek ya da karşıdaki kişiyi küfür etmek zorunda bırakmak da en az küfür etmek kadar kötüdür. (şahsi fikrim değil genel olarak değerlendirdim. küfür etmek konusundaki 'kişisel' düşüncelerimin zaten burada herhangi bir önemi de yok)
App Store'dan indirin Google Play'den alın