• 7
    yeni iddialarla karşımızdadır, eğer yazılanlar doğruysa ortalık çok karışır:

    --- alıntı ---
    borsa vurguncuları da tabi bu şike çetesinin bir başka kolu düşünün fenerbahçe hisselerinden toplam olarak birileri 1 hafta içersinde 150 milyon tl para kaldırdı insider trading denen içeriden bilgi sizma olmuş..perşembe günü fener hisseleri 36.70.- tl etik kurulu kararı veriyor saat 12.40 da tff başkanına veriyor.saat 14.20 hisse 40.- tl’ye kadar çıkıyor cuma günü hisse bütün gün çıkıyor ve 49.-tl kapatıyor..pazartesi günü hisse gene çıkıyor ve 57.- tl de kapanıyor ta ki tff başkanı damadı feritçi açıklamasını yapana kadar..

    fenerbahçenin lig düşmeyeceğini ve ligin 18 takımla başlayacağının açıklamasında sonra hisse 59.7. tl den 3 gün düşüşe geçiyor.peki 4 evvelinden kimler biliyordu böyle bir açıklama yapılacağını etik kurulu ve tff başkanı. yani birileri bu beylerden..birilerine bilgi sızdırdı ve fenerbahçe hisseleri 36.70.- tl den 59.60.- tl ye fırladı.

    borsa çok hassas bir konudur. fenebahçenin hisselerini alan yabancı sermayeli 2 firmanın merkezleri zürich ve frankfurt,yani alman ve isviçre firmalarıdır.bilin bakalım isviçrede ki firmanı ortakları kimler: ali koç ve ailesi.
    almanya daki firmanın ortakları da aziz yıldırımın kardeşi her iki şahısın da yatırım firmalarında 20% ile 30% arası ortaklıkları var.tff başkanının ise her iki firmada 20%lik bir ortaklığı var

    bütün bu şiketlerin müşterek ortakları tff başkanı ve fenerbahçeli yöneticiler. aynı hisseler 58.- tl de 54.-tl de toplu satışla elden çıkarılmıştır.bence borsa konusunda yakın bir zaman içersinde mali şube bir operasyon yapacaktır.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın