• 5
    --- alıntı ---

    aziz yıldırım artık kimliğin deki bu kirli damgayı kolay kolay silemez bu fenerbahçe için de geçerlidir. sizin bağdat caddeniz var 4 milyon sözde fenerbhaçliyle bizimde trabzonlusunla, beşiktaşlısınla galatasaraylısınla, bursalısınla 72 milyonumuz var.

    aziz yıldırm ve şike çetesi hesaplar yapıyorlar, hangi gazeteci bizim için yalan haber yapacak diye. umarım ordu spor akşam gerekeni yapar.

    sahte haber yapan tahir kum hatırlıyormusun. " bir belgeye bak bir de geldiği yere " şimidi sana " bir habere bak bir de yazana "

    tahir kum senin gazetecilik hayatın galiba bitti bence sen sahte haberler yaparak bu milletin onurunla oynadın. ne kadar para aldın söyle bakalım bilelim. her halde şimdi sana karşı açılacak suç duyurularını altından nasıl kalkacaksın bakalım ve tazminat davaları tabi.

    şike çetesinin basın ayağı olan tahir kum, sinan engin fenerbahçe spor kulübünün amigosu ercan saatçi. türk halkına yıllarca demek yalan haber yaparak uyutmaya çalışmışlar. ta ki operasyon gerçekleşinceye kadar.

    sianan engin ise çok enteresan kişiliye sahip alattin çakıcıya beşiktaş üzerinden pasaport çıkarması, luceskonun dediği gibi fashion tv seyrettiği. beşiktaşın 101 yılının şampiyonluğunu aziz babayla olan ilişkisinden dolayı sattığı. 12 puan önde olan takımı manipule ettiği neler neler şimdi de kanal 8 de spor yorumculuğu yapıyor.

    feneebahçeliler ben sizi tehdit etmiyorum be doğruları yazdığım için fenerbahçelilerden tehdit alıyorum vatan da kileri biliyorum onlarda sizin ip numaralarınızı biliyorlar ip numarası biliyorsunuz bilgisayarınızın dna sıdır.

    --- alıntı ---

    *

    (bkz: anti lube ayar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın