resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 376
    amına koyayım insanlar ne yüzsüz lan. senin takımının başkanı, asbaşkanı içerde, şampiyonluk maçındaki rakibinin kalecisi içerde, uefa "şike"den dolayı seni ve takımını şampiyonlar liginden men etmiş, takımının en değerli oyuncuları birer birer kaçmış, sen hala "şampiyon biziz, sezonun ilk maçını neden biz oynamadık, bık bık..." ötüyorsun. ya allah rızası için ağlama ya, lütfen.

    hiç bir şey olmamış, dünyadan bi haber gibi davranarak nereye kadar devam edeceğini bilemiyorum. resmen ağız ishali olmuş. her konuda bilgisi var ya da yok konuşmayı huy edinmiş.

    2 yıl önce kendisi hakkında (bkz: sinsi) şeklinde bir entry girmiştim. kendisinin bu yüzünü o zamandan beri bildiğim için de mutluyum. hala bu adama efendi diyebilen galatasaraylı, beşiktaşlı, trabzonsporlu, bozhöyüksporlu da varsa benim karşıma çıkmasın lütfen.

    2009-2010 sezonunda kanırta kanırta şampiyon olan bursaspor da 2010-2011 sezonunun açılış maçını oynamadı. 1. haftanın son maçında sahaya indi. ama ne ertuğrul sağlam ne de bursasporlu herhangi bir yönetici çıkıp tek kelime etmedi. senin bu yaptığına "bulup da bir tarafına iliştirmek" denir aykut hoca.

    nefret ediyorum lan senden ve senin türevlerinden. yatacak yeriniz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın