• 195
    günlerdir bu maçı bekliyorum zaten.sabah da heyecan zirveye ulaşmış,galatasarayım kazanacak bugün.imparatora güzel bir hoşgeldin partisi olacak.arkadaşla buluşmuşum,futbol heyecanımızı pes oynayarak biraz olsun dindirmeye çalışıyoruz,günün kötü geçeceği daha ordan belli,arkadaşım yeniyor beni.ağzımızdan futbol eksik olmuyor,akşamı bekliyoruz.maç saati yaklaşırken resmen dakikaları sayıyorum.

    vakit geliyor,hakem düdüğü çalıyor,ızdırap başlıyor.ilk dakikalar umutluyum,takımda bir ışık görmeye çalışıyorum.dakikalar ilerliyor,golü yiyoruz,kötü oynuyoruz ama inanıyorum bir şeyler olacak,arkadaşa yenilmeyiz bence diyorum,yenilmeyiz tabi diyor,o kadar da değil...

    ikinci yarı başlıyor,ızdırap devam ediyor.ilk yarıdan daha da kötüyüz.arkadaşın kulağına eğiliyorum,bu maç 2-0 biter diyorum.nitekim webo beni yanıltmıyor,atıyor 2. golü.

    çağlar hakan baltadan bile kötü bekmiş,eboue berbat oynamış,baroş bitmiş,sabri zaten hiç yokmuş,muslera hatalı gol yemiş,gökhan servet bizi yine kanser etmiş,umrumda değil.üzüldüğüm,kahrolduğum,maçı izlerken sinirden neredeyse kendimi dövdüğüm tek bir şey var,bu takım daha sezonun ilk maçında nasıl bu kadar ruhsuz,amaçsız,zavallı oynar?halı saha maçı yapar gibi oynuyoruz,takım sanki emir almış gibi şut çekmemeye yemin etmiş,çok yavaş oynuyoruz,fazla oyalanıyoruz,hazırlık paslarını gereksiz uzatıyoruz,bireysel yeteneklerimizi hiç gösteremiyoruz.

    ama bunlara inat biz inanıyoruz,güzel günler gelecek biliyoruz.sabır,sadece sabır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın