• 1
    kendi adima konusmak gerekirse rahatsiz edicidir. tamam belki zararsizdir ama haddinden fazla uzatiliyor. yok sen cirkefsin yok su oyuncun cirkef. iki taraf da youtube vidyolari falan paylasir.. uzar gider.

    burasi galatasaray sozluk beyler. burada her sey gercek.. saka la saka. ortami yumusatmak icin igrenc bir saka girisimiydi. yazmadim sayin.

    amacim kimseyi rencide etmek veya suclamak degil. ama bu yaptigimiz sacma geliyor bana. elbette dunya futbolu hakkinda konusucaz. fikirlerimizi yazicaz. ancak real madrid ve barcelona denen 2 yabanci takim icin bu kadar fanatiklesmek dogru mudur? bir yere kadar sorun degil ama oyle bir noktaya geliyor ki insanlar sanki ana avrat kufur edecek seviyeye geliyorlar. oysa tek askimiz galatasaray degil mi bizim?

    deger mi milyonlarca euro kazanan real ve barca'li oyuncularin avukati olmaya? dedigim gibi yine yorumlarimizi, fikirlerimizi paylasalim ama sanki abimizmis gibi savunmayalim su adamlari. her iki takimda da cirkef oyuncular mevcut. bizden kiymetli mi la? amk pepe'nin amk pedro'nun. bu adamlar turk mu? degil. bu adamlar galatasarayli mi? degil. o zaman abartmayalim. en azindan burada bu kadar konusulup tartisilmamali diye dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın