• 606
    bana sanki seçilmesinden tutalım da, şike soruşturmasının sürdüğü tüm süreçte önceden tasarlanmış ve uygulanan bir durumun sözcüsü yapılmış gelen, türkçesini de fener'ini de aziz'ini de alsan gitsin diye beklediğim kıfayetsiz insan..

    artık türkiye futbolu içerisinde dönen dolaplar ayyuka çıkınca durumun çıkar grupları için en az zararla ve kazasız atlatılması söz konusu olduğu için oraya atanmış kişidir kendisi..bunca paranın döndüğü ve yönetici olarak iştirakçilerinin para koyduğu bir durumda insanların tarafsızlıktan-güzel oyundan bahsetmeleri çok manidar değil mi? acaba şu an tutuklu bulunan insanlar dünya görüşlerinden icraa ettikleri mesleklerine kadar ne kadar temiz insanlardı ki?

    gelinen nokta şudur: uefa yaptırım uygulamadıkça şahısların ceza alması ama klüplerin sıyrılması sağlanmıştır..küme düşme uefa diretmediği sürece de olmayacaktır..yoksa demirören bile çıkıp fener elden gidiyor diye feryat ediyorsa, taraftar ya da izleyici olarak oyuna iştirak edenlerin görmesi gerekir ki, parayı verenler sadece paraları ve karlarını kollamaktadırlar..

    yalnız şahsi görüşüm fenerbahçe'nin bu işten sıyrılmasının en azından uefa nezninde zor olduğu yönündedir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın