• 63
    bu ülkede bu rezalete dur diyecek birisi, bir mevki bir makam yok mu, dedirten saçmalığa imza atmak üzere olan oluşum.

    bireyleri / kurumları disiplin altında tutmak ve ihlal hallerinde cezalandırmak için belirlenen yasayı, yasanın etki alanındaki bireyler / kurumlar nasıl olur da değiştirmek ister? hadi istediler diyelim. koca memlekette bir kurum ya da makam çıkıp da "beyler bunu yapamazsınız" demez mi? siyasi parti temsilcileri nasıl olur da bu saçmalığa çanak tutar? delirmemek elde değil.

    madem yasa hafifletilecek, o zaman en enayi kulüp galatasaray'dır, kimse kusura bakmasın. 10 tane futbolcu alacağımıza o bütçenin yarısına şampiyonluğu bağlardık. madem serbest bundan sonra koy gitsin.

    iddaa da alt/üst bahsini değiştirir artık; x takımı, haftasonu oynayacağı rakip takım kalecisi falancaya 20,000 doların altında mı üstünde mi yollamıştır? alt: 1,60 üst: 1,75. buyursunlar oynasınlar bu efendiler. falanca topçu da açıklasın maçtan sonra. "üst aldım üst, baksanıza elimi kıvırdım topa değmesin de gol olsun diye, ehehe" diye. çok mu utanmazca, çok mu fantastik geldi? neler neler oluyor bu ülkede de kimse ses etmiyor, böyle bir şeye de birkaç haftada alışılır, burası türkiye...

    aynen öyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın