• 77
    --- alıntı ---

    slovenski reprezentanci bi bili na krilnem položaju zelo dobrodošli, saj jim prav po poškodbi boštjana nachbarja na tem igralnem mestu manjka tako visok igralec z vrhunskim košarkarskim znanjem …
    na žalost je bil takšen položaj. sami veste, zakaj ne igram za slovenijo. turki so me na koncu prisilili, da igram za njeno izbrano vrsto. na žalost je to tako.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    onlar da bu oyun sitede yaralanma sonrası bostjan nachbar bilgisine sahip yüksek iyi basketbol oyuncusu olarak değil, çünkü slovenya milli takım, çok hoş kanat pozisyonu olurdu ...
    ne yazık ki, böyle bir durum. benim slovenya oynarken değilim neden biliyorum.türkler nihayet beni seçtikleri türü için oynamak zorunda. ne yazık ki, bu böyledir.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    eğer türkiye forması tutmak için seçti sonra mı?
    ben başlangıçta herhangi bir takım için oynamak etmeyeceğini karar verdik. fenerbahčeju ev sahibi olarak türk pasaportu ile oynama ve bu nedenle orada oddolžiti insanlara, aksi takdirde bir pasaport kaybedecek buldu.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    ste se potem sami odločili, da boste nosili dres turčije?
    sam sem se sprva odločil, da ne bom igral za nobeno reprezentanco. pri fenerbahčeju namreč igram s turškim potnim listom kot domačin in zaradi tega sem se moral oddolžiti tamkajšnjim ljudem, sicer bi izgubil potni list.

    --- alıntı ---
    google translate.
    galiba karşılıklı zorunluluktan doğmuş böyle bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın