• 55
    ntvspor'a zaten söyleyecek pek bir şey bulamıyorum ama trtspor'un bu kadar çok tekrar vermesi bana göre ayıp ve rezalet. trtspor'un tekrarları:
    1. euro 2000 fransa-italya finali(en sevdiğim maçlardan birisi olmasına rağmen hergün trtspor'da görmekten bıktım)
    2. altın anlar(tarihteki en önemli altın gollerin olduğu maçların özetleri)
    3. muhteşem geri dönüşler(efsane comebackler yani)
    4. barcelona'nın 2010-2011 şampiyonlar ligi maç özetleri.
    5. metin-ali-feyyaz(üçlünün attığı gollerden derlemeler)
    6. gol kralları(bir gol kralı seçip onun attığı çeşitli golleri gösteriyorlar. ama genelde arif, hakan, aykut oluyor ve hep aynı golleri gösteriyorlar)
    7. porto'nun 2010-2011 uefa kupası maç özetleri.
    8. euro 2008 türkiye maçlarının özetleri

    bunlar trt spor'un her gün istisnasız gösterdiği programlar. hatta bir iki tanesini günde birden fazla gösteriyorlar. yanlış anlamayın bu programlar hep tekrar. yani ntvspor'un la liga özetlerini hergün göstermesi gibi hep aynı şeyi yayınlayıp duruyorlar son birkaç ayda. şimdi trt türkiye'nin en büyük kanalı. futbol arşivleri de herkesten fazladır. illaki futbol göstermek istiyorsunuz başlayın 1980lerden bir sezondan 2011'e kadar o sezon şampiyonunun maç özetlerini gösterin, ha o yoksa benim bildiğim 2005'ten beri süper lig geniş özetlerini gösteriyorlar. başlasınlar 2005'ten maç özetleri göstersinler. yine eskilerden türkiye kupası finallerini falan gösterin. özellikle 1983'ü. belgeseller gösterin(mesela geçenlerde 14 sene sonra gelen şampiyonluğun sezonluk belgeselini göstermişti. pek çok sezonun böyle belgesellerini yayınlayabilirler). la liga, premier lig, seri a haftalık maç özetlerini gösterebiliyorsanız gösterin. yani düşününce yayınlanabilecek çok şey var. arşivleri karıştırmaları lazım. trt yapmış 8 tane program. aylardır her gün sekmeden aynı şeyleri gösteriyorlar. bence kolaya kaçıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın