• 144
    daha önce de belirttiğim gibi tanımıyorum ama tanımaya da karşı değilim. kendisiyle bir alıp veremediğim yok kesinlikle. ona her hangi bir kin veya nefretim de yok, sadece genel olarak duyumculara olan ve müritlerinin onu ilah yapmasından kaynaklanan bir antipatikliğim var, açık açık söylüyorum, lütfen kırılmasın.

    yine daha önce de söylediğim gibi kendisi çok iyi niyetli olabilir, çok taşaklı bir insan da olabilir ama ben hal ve hareketlerini, üslubunu antipatik buluyorum ve transfer dönemi boyunca yazdığı bazı entry'leri "kendi çapımda" irdeledim. katılırsınız veya katılmazsınız ama bunu yapmazsam içim rahat etmeyecekti. sevenleri ve kendisi kusuruma bakmasın.

    http://gss.gs/722948 sağolsun çok bombaymış.

    http://gss.gs/735624 nasıl yani? transferler gerçekleşse de gerçekleşmese de "bakın ben demiştim ;)" demek için miydi bu entry?

    http://gss.gs/756904 duymayan kalmış mıydı ki?

    http://gss.gs/755629 pazartesi geldi geçti müdür, senin için 17.00'ı değil 00.00'ı bekledim hatta.

    http://gss.gs/756759 ee hani?

    http://gss.gs/754691 vallaha tebrikler, nasıl bildin hocam ya?

    http://gss.gs/753407 bir bomba daha.

    önce bu; http://gss.gs/749432 kesin!
    sonra da bu; http://gss.gs/750648 "menajer orospu çocuğu abi ben ne yapayım :("

    http://gss.gs/746148 riera veya sercan değildir heralde bu arkadaşı mutluluktan uçuran.

    http://gss.gs/745223 burda biraz tüyo vermiş sanki duyumcu abimiz.

    önce bu; http://gss.gs/734425 "varsa ayrılma gibi bir ihtimalin"? madem o kadar kral duyumcusun, bunu senin bilmen lazım değil mi?
    sonra da bu; http://gss.gs/735755 "gidecegini gunler once ogrenmeme ragmen"? daha 3 gün önce o ihtimalden bile haberdar değilmişsin, nasıl oldu da günler öncesinden haberdar oldun bi anda?

    http://gss.gs/735632 alınırsa "ben demiştim ;(" alınmazsa "ben sadece ihtimali söyledim" entry'si.

    http://gss.gs/724017 bak bak bak havalara bak.*

    http://gss.gs/701018
    http://gss.gs/718760
    ayrıca 3 entry'si daha var luis fabiano hakkında. nasreddin hoca misali, ya tutarsa.

    yalnız bunlar da iyiymiş cidden, epey önceden bilmiş veya tutturmuş, hakkını yemeyelim, tebrik edelim:
    http://gss.gs/735249
    http://gss.gs/722208
    http://gss.gs/709727

    daha başka bombaları da vardı yanlış hatırlamıyorsam ama ya o entry'ler uçmuş, ya ben bulamadım, ya twitter'dan yazmış ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirim.

    ve en uyuz olduğum entry'si, gerçi transferlerle alakalı değil ama olsun; http://gss.gs/723322
    bu nasıl bir entry'dir allah aşkına? bir insanın fenerli olduğunu ima edip, "kendisine en icten dileklerinizi yollayabilirsiniz." diye hedef göstererek facebook adresini ifşa etmekteki amaç nedir? bir tek bana mı çok ters ve çok çirkin geldi bu hareket?

    sonuç olarak her duyumcunun tutturabileceği, ortalama yorumlar yapmış bence, kimi tutmuş kimi tutmamış. bu durumda neden bu kadar abartıldığını anlayamadım. abartılıp ilah haline getirilecek bir durumu yok bence. bana kalırsa bir veya birden çok menajerle irtibat halinde kendisi, transferler hakkında da o şekilde bilgi sahibi oluyor.

    her neyse uzatmayalım daha fazla ama tekrar etmekte fayda var, bu entry'den sonra onun benimle olacaksa da benim onunla hiçbir kişisel problemim yoktu, hala da yoktur, bilinsin. sadece içimi gıcıklayan şeyleri belirtmek istedim ve kesinlikle hakaret vb. ifadeler kullanmadım kendisine karşı. yine de kırdıysam özür dilerim, niyetim bu değildi. eğer öyle bir durum olduysa da beni affetsin.
    haydi kalsın sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın