• 7223
    futbolda şike soruşturması ile ilgili olarak

    "savcı çağırırsa anlatacaklarım var. fenerbahçe maçında murat şahin oynayacaktı, son anda kadrodan çıkarttık. tff ise o gün ilk defa oynayan genç kalecimiz fırat’ı disiplin kuruluna gönderdi. gencecik bir çocuğun adını lekeliyorlar. biz o çocuğu böyle bir maçta niye riske ettik? onun hesabını bize sorsunlar, söyleyelim. savcı çağırırsa murat şahin’le ilgili anlatacaklarım var. sadece şahıslar ceza alacak. yani hırsızlar malımı çalacak ve bu yüzden ceza görecek ama çaldıkları mal evlerinde kalacak. böyle bir hukuk ve vicdan olamaz.

    aydınlar’ın iş dünyasındaki başarısını, düzgünlüğünü biliyoruz. bir şekilde hazırlanmış, önüne konulmuş bir raporu futbol dünyasına okudu. böyle düzgün bir insanın böyle çelişkilerle dolu bir metni okumasına üzüldüm.

    yılmaz vural’ın haline bakın temiz mi değil mi anlayın
    insanlar çok enteresandır. oğlunuzu bile tanımakta zaman zaman zorluk çekersiniz. bir insan bir yere çağrılmışsa, alnı açık ve hiç bir sıkıntısı yoksa gider, vakur bir tavırla ifade verir ve o tavırla çıkar. yılmaz hoca’nın ifadeden sonraki haline bakın ve temiz mi değil mi ona göre karar verin"

    hilmi öksüz *

    özellikle hırsız benzetmesi olayı mükemmel özetlemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın