• 5
    okçuluk her zaman ilgimi çekmiştir. bundan 5 yıl önce, ülkemin 4. büyük ili bursa'da yaşar iken başlamaya karar verdim. federasyonun sitesinden bursa kulüplerine bir bakayım dedim, ve evet bursa ilinde okçuluk kulübü yoktu. bursa'da hakemi var, antrenörü var ama kulüp yok. ayıba bakar mısınız?

    federasyona konuyla ilgili mesaj gönderdim. cevap gelmedi. sonrasında bir mesaj daha, umursayıp dönen yok. gençlik spor genel müdürlüğü'ne yöneldim bu sefer. yapılan ayıbı anlattım, çözüm istedim. onlar döndüler sağ olsunlar. bir bayan beni aradı ve "siz bir kulüp kurun" dedi. antrenörü, hakemi maaş alıp oturuyor, kulübü ben kuracakmışım! hayır kurayım ama ben işim dolayısıyla hiçbir stk' ya üye bile olamıyorum. nasıl bir dernekte kurucu üye olayım?

    birkaç mesajlaşma daha oldu. artık en sonunda bıktılar sanırım federasyonun bursa temsilcisi beni aradı. birde temsilci var yani şehirde! uludağ üniversitesinde bir topluluk oluşturacaklarını istersem katılabileceğimi söyledi. tamam dedim. ben sizi arayacağım dedi 5 yıl oldu artık aramaz herhalde.

    işte güzel ülkemde federasyonlar böyle çalışıyor. spor böyle gelişiyor. milyon dolarlık bütçeler böyle harcanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın