resim
Fernando José da Silva Freitas Meira
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:46
Boy:-
Uyruk:Portekiz
  • 246
    transferinden çok son iki-üç haftada konuşulanlar gerçekten çok ilginç. önce gazetelerde meira'nın zenit'e transfer olacağı yazıldı. ondan sonra yönetimden birkaç kişi böyle birşey olmadığını, meira'nın takımda kalacağını söyledi**. hatta yöneticileri geçtim almanların ünlü spor dergisi kicker'a meira bizzat ayrılmayacağı yönünde açıklama yaptı*. ama birşeyler olduğu kesindi çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmazdı. yöneticilerin ısrarla meira haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söylemesi birçok kişiyi inandırmadı. nitekim bununla ilgili bende bir entry girdim*.

    şimdi sorulması gereken soru şu. yönetim böyle haberlerde medyaya, teklif gelmesi halinde haber vereceğini söyleyip, teklif gelince neden gerçeği yansıtmayan haberler olduğu konusunda bu kadar ısrar ediyor? tamam güvenilir bir medyaya sahip değiliz ama yinede bu medyadan yararlanan birkaç milyon taraftarı olduğunu unutmamalı kulüp. medyayı yalancı çıkarmak adına taraftarları da yanıltmak doğru birşey değil.

    transfere gelirsek yukarıda değindiğim #70513 entry görüşlerimi yansıtıyor. yolu açık olsun demekten başka yapabilceğimiz birşey yok. kritik bir maç öncesi gönderilmesi tartışılır ama telafisi olan bir maç olduğu için o kadar paranın reddedilmesi de kötü olabilirdi kulübün gidişatı için. hem de kötü oynayan bir futbolcuya yada burdaki tabirle adapte olamamış bir futbolcuya verilmişse bu para tekrar düşünülmesi gerekir. he telafisi olmayan skorlar alırsak ne olacak derseniz, sorumluluk yönetimde. onun hesabını yönetim verir.
    (u: tabi bir oyuncu ile olmayan işler bunlar. sadece meiranın gidişi ile gösteremeyiz bunu o ayrı)

    biz ise sadece galatasaray'ımızın biraz daha ileri safhaları görememesi, eski heyecanları bize yaşatamaması adına kızabiliriz. sonra da şampiyon olsan yeter olmasan ne farkeder der, desteğimize devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın