• 201
    2 eylül 2011 türkiye kazakistan maçı'nda futbolcularımız kendilerini fazla zorlamamaktadır. nedeni henüz liglerin başlamaması olarak düşünüyorum. biraz daha maç yapıp, maç kondüsyonları istenilen seviye de olsaydı yani ligler ertelenmeseydi şuan daha iyi bir takım görebilirdik sahada.

    sonuçta milli takım bu. 2 antrenman yapıyosun futbolcularla. o futbolcuların kendi kulübünde yaptığı antrenman neyse o seviyede gelir milli takıma. dolayısıyla fazla bir şey beklemek, şuan için gereksiz. son zamanlarda en iyi milli takım olan ispanya'nın kadrosu yüzde 70 barcelona'dan. yani hep beraber oynayan, antrenman yapan futbolcular. dolayısıyla milli takımdaki futbolcular, kulüplerinde hangi seviyedeyse şekilde gelir milli takıma, daha fazlasını beklemeyelim şimdilik. ama derseniz ki, "ulan dümbük karşındaki takım kazakistan, bunu yenemeyecen de kimi yenecen" o zaman haklısın baba derim çekilirim.

    e be hiddink... kazakistan karşısında tek forvetle mi oynanır? ver umut'u, ver semih'i burak'ın yanına. hadi canım benim göriyim seni...
App Store'dan indirin Google Play'den alın