resim
Bülent Ünder
Görev:Gençlik Gelişim Koordinatörü
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 365
    transfer sezonunun bitimine 3 gün kala, benden çok ağır küfür işiten hocadır. kimse emektar, cimbomlu vidi vidi diye zırvalamasın, sokarım böyle vefa ya ben.

    diyeceksiniz ki, transferle ne alakası var adamın? o mu yapıyor transferi?

    şimdi abicim arda gitti he mi? gitti, kewell filan da gitti, yeni adamlar alındı, şu oldu bu oldu, iyi tamam.

    ama hala sol taraf bas bas bağırıyor, stoper bağırıyor, golcü arıyoruz, transferin kapanmasına 3 gün kaldı, yabancı kontenjanımız dolmak üzere, yani alacağımız adamı da ya oynatmıycaz, ya da başka bi yerden feragat edicez.

    ha işte, be adam, senin elinde, hiç bir iddian olmayan 8 hafta vardı. hiç bir iddian olmayan koskoca 8 hafta. sana söylemeyi mi unuttular bilmiyorum artık ama, bizim bi de altyapı olayımız var, çocuklar geçen sene şampiyon filan oldular, bilir misin? o amına kodumun 8 haftasında 65. dakikada emre çolak çıktı ayhan girdi, culio çıktı mustafa sarp girdi be adam oyuna.

    neyden korktun be adam? "altyapıdan çıkacak adam yok" dedin utanmadan. neden korktun be adam, söyle? kümede kalışımız garantilenmişti, senin sayende değil, fenerbahçe'nin sayesinde. neden korktun? kaybetmekten mi? ligden düşen konya ile kasımpaşa yı yendin sadece, bravo.

    o altyapıdaki çocuklar ne kadar kötü olursa olsun, bir şans vermedin. çıkıp oynasaydı o çocuklar, inan o çocukların en rezil hatasında gıkını çıkaracak adamı gömerlerdi o aslantepe'ye. desteklerlerdi, kötü olsalar da sezon sonu "kusura bakma kardeş, olmamışsın" derlerdi.

    ama o çocuklar 3 maç kazansalar, bi tecrübeleri olsa, ne bileyim, "ulan bu velet sol tarafı felç etti" diyeceğimiz bi adam çıksaydı...

    çıkmaz mıydı? senin o torpillilerine maç başı ödetmek için kurduğun sikindirik kadronun başarılı olmasından daha düşük bir ihtimal miydi? 11 tane futbolcudan bi tane çıkmaz mıydı her maç, didişen, "olur bu adam" denilen. senin dediğin gibiyse zaten kapatalım biz o altyapıyı ya. cidden.

    o çocuklardan bikaç tane kendini gösteren, yıldız adayımız olsa şu an, baskı yapmaz mıydı bu taraftar fatih terim'e, "transfer olmasa da bu adam var, biliyoz biz" diye.

    şimdi senin oynattıklarının hiçbiri yok be hocam takımda. yepyeni kadro kuruluyor ama hala eksik, elimizdeki madeni işleyecek koskoca 8 haftayı ziyan ettin, ben bir galatasaraylı olarak payım varsa, aldığın parayı helal etmiyorum hocam. vefa falan da bekleme bizden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın