• 41
    milli takım'da oynaması spor ruhuna aykırı olan basketbolcuymuş. bu adam 20 yılında türkiye'ye geldi. basketbolunu fenerbahçe'de geliştirdi. oyun karakteri türkiye'de oturdu. sanki 25 yaşında hazır adam almışız da, parası neyse verip oynatmışız. böyle saçma şey mi olur? tıpkı mehmet aurelio gibi, elvan gibi emir de oyun karakterini ve eğitimini ciddi ölçüde türkiye'de almış/tamamlamış oyunculardır. bu gibi oyuncuların oynamasında hiçbir sorun yok.

    insanların kanına, ırkına bakacaksanız, "türk olmayan" diye yaftalayacaksanız ben de sizin beyninize bakarım. var mı, yok mu diye?

    bizim milliyetçi hassasiyetlerimizin bu denli fazla olmasının da ne kadar eğitimsiz bir toplum olduğumuzu gösteriyor. öğrencilerin zihinleri okullarda milliyetçilikle mahvediliyor. enternasyonal dünya vatandaşları değil, taşralı ortadoğulular yetişiyor okullarda. bu eğitimden çıkıp bu fikirleri savunmak normal. avrupa'yı tanıma, okuma, bilme, kendini onlardan üstün gör, onlara "ahlaksız gâvurlar..." diye bak. kafa bu. okullarda böyle öğretiliyor, sonra da bu saçma düşünceler bilinç altında kalıyor. farklı cümlelerle olsa da papağan gibi aynı şeyleri tekrar eden yığınlar çıkıyor işte ortaya.

    bu konuda tavizsizim arkadaş. ağır konuşurum. insanları milliyetleriyle, siyasi görüşleriyle, dinleriyle, renkleriyle ayıranlara karşı hiçbir iyi duygum olmaz benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın