• 51
    hakkatten mide bulandırıyor artık. fenerbahçe için nasıl methiyeler düzeceğini şaşırdı. aşağıdaki entry alıntı olup, ekşi'de yazdığım entry'dir.

    --- alıntı ---

    uzun bir süreden sonra bu sabah dinledim kendisini yine. nereden dinlediysem, allah kahretmesin. adam fenerbahçeyi nasıl öveceğini, nasıl göklere çıkaracağını şaşırmış. taraftarlarına bir methiyeler, bir güzellemeler, "türkiyenin en büyük sivil toplum örgütü" demeler, "türkiye'nin en iyi organize olan taraftarı" demeler.

    bunları geçtim ama yine galatasaray'a karşı olan iğrenç tutumu midemi bulandırdı. diyor ki paşam "bir kaç sene önce başka takımın yaptığı yardım kampanyası ile fenerbahçe'nin yaptığı taraftar kart kampanyası karıştırılmasın. geçtiğimiz senelerde diğer takım tarafından yapılan kampanya tamamen yönetimsel bir hatanın (acizliğin de demiş olabilr tam hatırlamıyorum) düzeltilmesi içindi. bu çok farklı" sevgili mehmet ayan, bilirim okursun buraları, dayanamazsın sen, egolu adamsın, sorarım sana, fenerbahçe'nin şu içinde bulunduğu durum fb yönetiminin hatası değil midir? ne diye böyle futbola iyice futbol faşizanı bir gözlükle bakıyorsunuz.

    daha önceki entry'lerde de demiştim, eğer programına telefonla katılan akıllı adamlar olmasa o programı bir gün daha devam ettiremez kendisi, çünkü öyle bir kapasiteyi kendisinde göremiyorum ne yazık ki.

    öpt kib bye

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın