• 45
    bamforce'un yazdıklarına yüzde yüz katılmakla birlikte eklemek istediğim bir kaç şey var.

    öncelikle futbol oyunlarına fifa 98 ile girmiştim pek çoğumuz gibi. 2003 de pes''we'''ye geçtim. 2010 a kadar pes de top depikledim. 2010-2xxx yine fifa oynadım,oynuyorum. öyle gözüküyor ki oynamaya devam edeceğim. 2011-2012nin bir kısmın haxcı olarak sürdürdüm.*

    pes 2012'nin demosunu 2 gündür aralıksız oynadım desem yalan olmaz. sonuçta 7 yılımız geçmiş, bir sevgimiz hala vardı. denenmeyi hakediyordu. amma görünen o ki olmamış ey konami. çağa ayak uyduramıyorsun, hala falso yok, avantaja bırakmayan özürlü hakemlerin oyunun içine ediyor hala- ki fifa taçlarda bile hızlı kullanmayı ekleyip oyunun temposunu ve hücumaları daha heyecanlı hale getirmiş.- hala we 9-10 gibi koşa koşa geçmeler, çalımlar duruyor. rooney ile bile topa abanınca havada top resmen süzülüyor. paslar ayrı komedi, gerçekten uzaktan yakından alakası yok. takıldığım bir başka nokta ise top playerda oynamama rağmen, iki yıldır pes oynamamış olmama rağmen yaptığım maçları hep kazandım. çoğunda 2-3-4 fark atarak hemde, nadir gol yedim. fifa'da yeni oynamaya başlayınca bırak en iyi seviyeyi ortalarda da oynasan zorlanıyorsun. uzun süre bile oynasan en yüksekte seni yenebiliyor, sürpriz yapabiliyor cpu.

    kaleciler hemen her topu sektiriyor. bunu herkes yazmış ancak benim asıl kıl olduğum şey ise; hadi sektirdin topu kaleciler seken topu sağa sola, kornere atar. yani kısacası ceza sahasından uzaklaştırmaya çalışırlar. ama pes de kaleciler bütün seken topları bir metre önüne atıyor. illada tamamlayan bi hucumcu çıkıyor.

    bir yıl daha fifa görüktü bize.

    not: ps3 ve pc de oynadım. toplam 26 maç yapdım. 8-9 tanesi pc de, geri kalanı ps3 de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın