resim
Sercan Yıldırım
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 645
    sanki elimizde gözümüz kapalı oynatabileceğimiz yerli sayımız bol, altyapımızdan da gümbür gümbür yetenekler geliyormuş gibi, makul bir fiyata bile istenmeyen futbolcu.

    yıllardır dilimizde tüy bitti yerli kalitesi diye. takım daha bu yaz değil kendisinin, türkiye'nin en yetenekli futbolcusunu, kaptanını kaybetmiş. mevcut takımda herkesin gözü kapalı 11'e yazabileceği tek isim selçuk inan. mevcut formuyla şuan için formayı hakeden kazım'ı da saydık diyelim. geri kalan 3 kontenjan ise hemen her gün tartışılan sabri, servet ve balta'nın. bu durumdan memnunum diyen taraftar kendini kandırıyordur.

    istiyoruz ki alacağımız adam hem galatasaraylı olsun, hem karakterli olsun, alemlerle, kızlarla işi olmasın, hem über yetenekli olsun ve hem de ucuz. oldu abi, varsa söyleyin kulübü bilgilendirelim gidip alsınlar böyle adamları.

    atlanılan bir şey var. herkes "bursa'da bunları yapan istanbul'da ne yapar" diyor. peki olaya bir de bursaspor ve galatasaray futbolcusu olarak bakmayı denesek? bursa'nın evladı, yeteneği olarak çıktığı için şımarıklıkları anormal değil. camia olarak da zaten kontrol edecek güçleri yok. fakat galatasaray formasını sırtına geçirdiği, florya'nın havasını soluduğu anda; hele bir de fatih terim gibi bir hocanın altında aynı hayat tarzını benimseyebilir mi? kumarsa kumar, sercan 4 milyona değecek bir kumardır. takımın eksikliklerinden olan sürat kendisinde bolca var. elimizdeki forvetlerden farklı bir stilde. 4-3-3'ün ileri üçlüsünde her yerde oynayabilir. gelişmeye açık, yaşı genç, ne olursa olsun avrupa'da pazarı olan bir futbolcu. umarım düşünürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın