• 1147
    futbol tarihinin gördüğü en ezik ve en çirkef takımı. savcılıktan federasyona 26 klasör şike ve teşvikle ilgili dosya gönderiliyor ve bu dosyaların %90'ı fenerbahçe ile ilgili olduğu söyleniyor. futbol kaos ortamına düşüyor, ligler erteleniyor, beklenen karar bir türlü veril-e-miyor. uefa temsilci yolluyor hala bilgi almaya geldi söylemleri havalarda uçuşurken çat diye şampiyonlar liginden men cezası geliyor. bunlar kalkıp galatasaray'ımıza çamur atmak derdindeler. zaman elini başınının arasına alıp futbolu düşünme günüdür diyor, ee bizde günaydın diyoruz. hata varsa ortada, kabullenmek yerine türk futbolunu ateşe atan hangi takımdı ? milli takım konusunda bile men cezası alacak konuma gelmişken siz hala dar ağacında olsak bile diye yürüyüş yapıp kamuoyu baskısı yaratmaya çalışıyordunuz..

    sizin tek derdiniz sözde fenerbahçe cumhuriyeti, türkiye cumhuriyetini düşündüğünüz yok ! bugün play off, lig ertelemesi, kaos söylemlerinin tek sorumlusu sadece siz ve takımdan öte kişileri düşünen ve savunan zihniyettir. hatalı olan cezasını çekmeli gerekirse düşer, tekrar çıkar şampiyonluğa oynarız diyeceğiniz yerde sağa sola sataşma, laf söyleme, suçu başkalarına yıkma derdindesiniz.

    bu ülkede adalet geç işliyor olabilir ama uefa tik-tak saat gibi çalışıyor. yani söyleyeceğim böyle saça böyle tarak, teşvik-şike bu işleri bırak.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın