resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 184
    hakkında overrated olduğunu düşünmenin yasak, overrated kelimesini kullandığın an üzerine çullanılmasının ise meşru olduğu futbolcu.

    ulan bu adama kötü mü dedik, gelmesini istemedik mi, nedir yani? aksine forlan, arshavin, adebayor alınacağına bu adam alınsın dedik, bu adamı savunduk ama bi kamyon laf yiyoruz futbol duayeni(!) sözlük yazarlarımız tarafından. illa sizinle bire bir düşünüp göklere çıkarmamız lazım dmi amına koyim?

    hayır bir de anlamadığım nokta şu; sen süper olduğunu düşünebilirsin bir adamın, bana göreyse tam tersi olabilir, fikirlerimizi başlık altında belirtiriz birbirimize bok atmadan, konu kapanır ama senin bu "piii x futbolcuya ne dedi bak gördün mü utanmaz arlanmazı" şeklinde çıkışlarının mantığı nedir? gel özelden konuşup tartışalım konuyu ama başlık altında bana laf çarpıtmanın manası ne? bir de sorduğunda veya konusu açıldığında "yok ya ben sana demedim, genel konuştum" muhabbeti yapılıyor genelde. cidden yeter amına koyim artık, sıktınız lan. bırakın da isteyen istediğini söylesin, hemen insanlara bok atmak için harekete geçmeyin sırf sizinle aynı görüşte değiller diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın