2011-12 Hazırlık Maçı
23:30 Santiago Bernabeu
2 - 1
  • 110
    şimdi takımımız madrid'e indi ya, ağızlarında sakız, hazırlık maçı havasında zevkli bir karşılaşma oynamaya gittiler. bunlardan öte birşey var bugün; real madrid taraftarları saha kenarına bakacak ve yanındakine soracak; ''bu adam 10 sene önceki kel adam değil mi?'', sonra şaşıracak ve tekrar soracak ''peki bu yanındaki penaltıyı atan kuul adam değil mi?'' sonra gene soracak ''ya bunlarda bi tane sağ bek vardı bizi sikertmişti, nerde o?'' en son almanya 10. lig takımında mı ne oynuyordu. işte bi o adamı real madrid maçlarında deli fişek gibi oynatan bir takımdık amına koyim. süper kupa'da jardel'e, 3-2'de önce hasan'a sonra jardel'e asistleri yapıp sol kanadı fallafoş edebilmişti fatih akyel.

    italyan birisi varsa ispanya'da tatil yapan, bilboardlarda, internette afişi görecek belki de fatih terim'li galatasaray ve real madrid karşı karşıya. bu bizim grande değil mi diyecek, maçı izlemeye gelecek. rumenleri hiç hesaba katmıyorum zaten.

    real madrid tribünlerine üzülüyorum. onlar bugün acı bir gerçeğin farkına varacaklar. hasan şaş'ları olmadığının. hasan şaş'ın o 3-2'lik maçta 2. gol sonrası sevinci gibi candan sevinecek yürekten bir real madridli kalmadı diye üzülecekler gerçek real madridliler.

    işte hasan şaş'ın ve hasan şaş yetiştirebilen tek kulüp olan galatasaray'ın büyüklüğü budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın