• 7106
    cassio lincoln (galatasaray'dan palmeiras'a transferinden sonra)

    "haldun'un (üstünel) almanya'da hamburg'a karşı oynadığımız maçtan sonra alkollü, içki kokan bir halde soyunma odasına girip benimle tartışması beni negatif etkileyen bir olaydır. bu, kabul edilemez bir tavırdı. hele hele g.saray gibi dünyanın büyük kulüplerinden birinde hiç kabul edilemezdi."

    mircea lucescu (beşiktaş'tan shakthar donetsk'e transferinden sonra)

    "hayattaki en büyük hatam sinan engin'dir. onun beşiktaş'ta kalmasına göz yummamalıydım. iyi insan olmanın faturasını ödedim. tek yaptığı iş bütün gün odasında ayaklarını masanın üzerine atarak ayak ayak üstünde fashion tv'de mankenleri izlemekti. zaten fashion tv dışında bir kanal da izlemezdi."

    çağdaş atan (beşiktaş'tan ayrılmadan önceki son sözleri)

    "bazı şeyler benim gitmem ile bitecekse, ben zaten beşiktaş formasını giymek istemiyorum. beşiktaş benim için bitmiştir. beşiktaş bu taraftar mentalitesiyle gittikçe, 10 sene daha şampiyon olamaz"

    edu dracena (fenerbahçe’den santos’a transferi sonrası)

    “aziz yıldırım’a, ‘üç yıldır buradayım. fenerbahçe’yi çok seviyorum ve gitmek istemiyorum. en geç 1.5 ay sonra sahadayım’ dedim, ‘okey, okey’ karşılığını verdi… ertesi gün idmana çıkmak isterken, sözleşmemin feshedildiğini öğrendim. kulübün bana 1 milyon 300 bin euro borcu var. ameliyat masraflarımı da ödemediler. avukatlarımdan fenerbahçe’ye transfer yasağı gelmesi için de fifa nezninde dava açmalarını istedim. gelirse şaşırmayın…”
App Store'dan indirin Google Play'den alın