• 96
    statü'nün ne kadar saçma olduğundan filan bahsedilmiş önceki entrylerde o konuda söyleyecek yeni şeylerim yok. ntvspor spiker/yorumcularının ise bu konudaki fikirlerini çatır çatır söyleyip saçma sapan işler yapanlara meydan boş değil mesajını verdikleri için teşekkür ediyorum.

    benim bahsetmek istediğim konu şu; yıldırım demirören "olumsuz tarafları yaşanacaktır ama futbol ailesinin tek amacı vardır; yere düşmüş futbolumuzu ayağa kaldırmak. bu her futbolseverin birinci vazifesidir. maç fazlalığı, derbi maçların fazla oynanması, bu canlılığı tekrar geri getirecektir. kişiler geçicidir, kulüpler kalıcıdır, herkesin decoder alarak kulüplerine sahip çıkması gerektiğine inanıyoruz" denemekten bir şey olmaz filan da diyerek kendini yerin dibine sokmuştı. rezil adam, neyse konu o değl. yani destek veriyo elinde bayrak sallıyo bu sistem için.

    bu futbol sezonunun sonunda 2012 avrupa şampiyonası var. beşiktaş'ın kadrosunda da portekizli sayısı hayli fazla. e bu adamlar da şu an için gruplarında lider durumdalar. yani portekiz şampiyonaya gidecek. simao, almeida, quaresma, fernandes tamamı çağrılacak belki takıma. o futbolcular da ligin son haftalarında milli takıma gidicem diye fazla kasmazlarsa görecem ben o zaman o lafları eden tüpçüyü. ne fenerbahçede ne de galatasaray'da şu an için avrupalı futbolcu sayısı az. en çok etkilenecek olan beşiktaş. azıcık beynini kullansa bunu düşünebilir belki ama zor tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın