resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 904
    2006 - 2007 sezonunda taraftarın yolaçtığı bazı olaylar sonucu kulübün az ceza alması için pfdk'ya baskı yapan eski yöneticimiz. bu konuyla ilgili ses kayıtları yayınlanmış.

    adnan sezgin'e olan nefretimizden bahsetmeye gerek yok. ne tür haltlar yemişse cezasını çeksin. kulüp olarak bizim bir kabahatimiz varsa, biz de çekelim cezamızı. değil adnan sezgin gibi yıllardır bela okuduğumuz insanlar, en sevdiklerimiz bile en ufak pisliğe bulaştılarsa, bir daha galatasaray'la adları anılmasın.

    ancak bazılarının galatasaray'ı itibarsızlaştırmak adına ortaya koydukları performans gerçekten takdiri hakediyor. kendilerini aklayamayacaklarını anladılar. çok sevdikleri kulüplerine ceza aldırmamayı başarsalar bile, alınlarına sürülen lekeyi temizleyemeyeceklerini biliyorlar. bu yüzden denizli ve ankaragücü maçlarımız sürekli gündemde tutuluyor. bu yüzden şikeyle alakası olmayan şeyleri bu soruşturmanın içindeymiş gibi gösterme gayreti içindeler. bu yüzden dört koldan saldırıya uğruyoruz.

    anlaşılan başımızı öne eğip, bulduğumuzu yiyelim istiyorlar. sesimizi yükseltirsek de ''bak bak adnan da yaptı!'' diyerek bizleri susturup, olayları örtebileceklerini düşünüyorlar. ama bilmiyorlar, biz onlar gibi değiliz. bize zarar verenlerle hesaplaşıp, kendi parmağımızı kendimiz keseriz. dört bir yana mektuplar yazıp aman dilenmeyiz. kendi evimiz çöp eve dönmüşken, başkasının evindeki toz zerresini ayıplamak için kuyruğa girmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın