• 211
    bol bol bug olan oyun... özellikle kornerlerde ön direkte duran adamınızla, eğer işin sırrını çözdüyseniz 10 kornerinizden 9'u falan gol olabiliyor, ön direğe hafif kesiyorsunuz, adam kafayla vurduğu zaman kaleci ve defans birbirine çarptıra çarptıra kendi kalesine atabiliyor golü.

    ayrıca oyunu keyifli hale getirelim diye saçmaladıkları bir çok nokta var. şampiyonlar liginde oynayan varsa görmüştür, ne kadar kura çektirirseniz çektirin sürekli aynı takımlarla eşleşiyorsunuz. fix gelen takımlar barcelona, real madrid, kophenhag, cluj, twente.

    asıl sorun da burada ortaya çıkıyor zaten.

    o nasıl bir kophenhag'dır, o nasıl bir twente'dir arkadaş? sanki tanrıya karşı oynuyorsunuz. adamlarının gücü 75'i geçmiyor, ancak deli gibi oynuyorlar. bir önceki maçta real madrid'e * 4 atsanız, ertesi maçta twente sizi haşat ediyor.

    bir de ilginçtir, diyelim ki nağmalup full galibiyet gidiyorsunuz, grubun en kötü takımı kophenhag size 4 atıyor. siz asılmaya çalıştıkça daha fazla atıyor.

    ve oyun bariz biçimde hile yapıyor. world class'ta ciddi anlamda büyük takımlara kafa tuttuysanız, oyuncu formunuz bir sonraki maçta neredeyse 11 kişinin 7'si aşağı yönlü okla çakılı biçimde maça çıkıyorsunuz.

    gol yollarında kale önünde boş topa vurmuyor adamlarınız, defansta çok rahat topları uzaklaştırmanız gerekirken, adamınız yine vurmuyor, etrafa bakınıyor, rakip gelip çok basit bir gol atıyor.

    santralardan ve taçlardan hiç bahsetmiyorum, eğer rakibi boğduysanız, taçtan asist falan yapıyor.

    tamam oyunun zor olmasını ben de seviyorum, ama biz iyi oynadığımızda oyunun sapıtması gibi bir opsiyon sinir krizinden başka bir işe yaramıyor.

    edit : bir zamanlar penaltı atabildiğimiz pes oyunları vardı falan, böyle kaleyi karşıdan görebiliyorduk, ey gidi günler ey - (12 penaltı 1 gol - 1 kaleci)
App Store'dan indirin Google Play'den alın