• 3128
    hayatimin ilk kombinesini almis bulunmaktayim. guney 1 blok:119 sira: 24 yer: 47. sene boyunca bütün maçlara gidecek olmak, o atmosferi her an omuriliğine kadar hissetmek! kaka ah kaka!

    busem ile birlikte metro tünelinde stada yaklaşırken önümüzde 4 eleman yürüyordu. öncesinde ecnebi olduklarını anlamamış "herhalde bunlarda kombine almaya gidiyor" demiştim içimden. onlar için tünel bitmişti ve sola döndüklerinde bizim hala atacak 10-15 adımımız vardı. döndüler ve tepkileri " waaooowww " oldu. - arsenal stadına gidince bir şey yok bize gelince waoow - daha çok heyecanlanmıştım stadı görmek için. döndüm ve aynı tepkiyi vermemek için zor tuttum kendimi. hemen alt lig sendikasına selam çakıp "ananı sikiiim bu ne böyle" şeklinde tepki verdim. çok güzeldi be abi. ali sami yen. gerçekten güzeldi.

    ecnebiler hemen makinaları uzatıp fotoğraf çekmemizi istediler. çektik bey efendileri, hoplaya zıplaya gidiyorlar. o sırada vitesi taktım beşe, bunları da sollayıp hızlı hızlı ilerledim. güvenlik görevlisi karşıladı "buyrun" dedi. "kombine almaya gelmiştik" dedim. kombine. hayatımın önemli ciddi hareketlerinden biri. vay be! "buyrun şöyle geçin dedi" ve yerimizi aldık. önümde takım elbiseli orta yaşlarda bir abi vardı, yetkili biraz beklememizi o sırada stadı görmemizi tavsiye etti. hızlıca stada doğru yöneldik.

    merdivenlerin çıkılıp çim sahanın görüldüğü ilk an yaşanacaktı birazdan. fakat merdiven çıkmıyor bildiğin düm düz sahayı görüyorduk önümüzde. hayatımda gördüğüm -zaten kaç tane gördüm ki?- en güzel saha klişesine girmek istemiyorum ama. bu ne be amk? çok güzel. çok!

    5 dakika sonra içeri geçtik ve kombine uygulamalarını yerine getirdik. sözleşme imzalandı, bilgiler alındı ve mutlu son yaşandı. sonrasında bol bol fotoğraf çektik birbirimizi. bir bubu bir ben. suratımızda saçma bir gülümse ile saha sola bakıyor, bi deri koltuklara oturuyor, bi tribün değiştiriyor dilediğimiz kadar takılıyorduk. hatta işi abartık sahaya kadar indik. saolsun galatasaray misafirperverliği sonucu kimse iki çift laf etmedi. stadın bütün güzelliklerinden faydalandık.

    bu sene bu evimde bol bol başarı görmek dileğiyle. allah utandırmasın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın