• 49
    vizyonsuz futbol takımı ve federasyon yöneticileri ile bir yere gidemeyecektir.

    * * şimdi federasyon ne diyor; bu takımları küme düşürürsem zarar * 200 milyon euro. düşürmezsem ve uefa bana ceza verirse, zaten 1 takım ancak gidiyor; onun da alacağı 5 sene cezadır. senelik getirisi 20 milyon euro'dan eder mi 100 milyon euro, ee o zaman düşürmeyelim amk diyor ve ekliyor: ıkınımık sıkıntıya gireriz, tırk fıtbılı, kıl yün işte..

    ee benim vizyonsuz, akılsız hesapsız federasyonum...

    bak galatasaray ne diyor? uefa 600 küsür dağıtıyo biz ancak 20 alıyoruz, pastanın %2 si diyor, genç nüfus diyor, futbol ulkesi diyor, payımızı %10'a çıkaralım diyor. federasyon napıyor, düşürmüyor şikecileri. ama hesaplayamıyor, ceza alırsak ülke puanları gidecek; zaten 10'uncu durumdayız, 12'inin dışında kalırsak şampiyonda direk katılamaz. akıl izan yoksunu federasyon bunları göremiyor.

    almış arkasına baş aktör fenerbahçeyi, en çok sonuç beşiktaşı birde diğer anadolu kulüplerini. peki bu diğer anadolu kulüpleri neden gidiyor federasyonun arkasından? zaten avrupa görebildiğimiz yok bari yayın gelirleri düşmesin diyor. e cavcav ve saz arkadaşları avrupa olmayınca bu lig 300 milyon edecek mi? queresma gelecek mi? senin topuzun 8 milyon edecek mi?

    kararlarını verirken bırakın geleceği 2012'yi bile düşünmeyen bir yığın kulüp ve federasyondan oluşan ligdir artık kendileri..
App Store'dan indirin Google Play'den alın